Shipping & Returns

Tilpassede produkter sendes via en hurtig levering for at minimere transittid. Kundespecifikke ordrer er ikke berettiget til ekspreslevering og / eller gratis forsendelse forfremmelser. At lære mere om skibsfart information, kontakt os for yderligere oplysninger.

Princip

Shipping:
 Vi vil bestræbe sig på at afsende varerne til dig så hurtigt som muligt efter du placerer din ordre (med forbehold for ordren er blevet accepteret af os som vil blive bekræftet via e-mail), normalt inden for 2 arbejdsdage eller derunder, hvis varerne er i aktion, og under alle omstændigheder senest 30 dage fra dagen efter du placerer din ordre. Hvis vi ikke er i stand til at transportere inden for dette tidsrum til at kontakte os, du kender og give dig en anslået leveringsdato og du vil have ret til at annullere din bestilling.

Fast shipping verdensplan med lavere forsendelsesomkostninger foruden nogle fjerntliggende lande tilføjer shipping.

· Alle ordrer i vores hjemmeside vil blive forsikret for det fulde købesummen, og kan spores på EMS website.
 · Alle internationale forsendelser sendes via EMS eksprespost kun vejledende, og regelmæssig luftpost ikke bruges af os til internationale ordrer. Så du kan nyde hurtig levering og stor rabat tilbyde www.mortgagemarvelblog.com , får den bedste kundeoplevelse.
 · Det er underforstået, at få dine varer hurtigt er vigtigt for dig, så vi gør alt for at behandle din ordre hurtigt.

Tilbage